18 Kasım 2009 Çarşamba

Galatasarayda Şok Arda Turan Domuz Gribi



Galatasarayda Şok Arda Turan Bu haber domuz Gribi 18/11/2009

Bu haber galatasaraya bomba gibi düştü.Arda domuz gribi çıktı
İSTANBUL / DHA

Arda Turan Soğuk algınlığı olduğu için dinlendirilirken domuz gribi olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcunun tedavisi sürüyor...

Büyük Şok.Galatasaray Kaptanı Arda Turan'da Domuz Gribi olarak adlandırılan H1N1 virüsü tespit edildi.

Galatasarayın resmi internet sitesinde yer alan açıklamada Arda Turan'a burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri ile başlayan sağlık sorunu için yapılmış olan testlerinin bugün çıkan sonuçlarında H1N1 test sonucunun pozitif olduğu bildirildi. Arda'nın konuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirildiği ve tedavisine başlandığı ifade edildi. Sağlık durumu iyi olduğu ve istirahat ettiği açıklanan Arda'nın, takımdan ayrı olarak, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar özel tedavisine devam edileceği kaydedildi.

Sarı kırmızılı futbolcu Arda Turan takımının 22 Kasım Pazar günü oynayacağı Manisaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.


Galatasaray'da Manisa maçı hazırlıkları devam ediyor

Galatasaray, Turkcell Süper Lig’de hafta sonunda Manisaspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmanda futbolcuların, ısınma çalışmalarının ardından ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yaptığı bildirildi.Milli takım kamplarında bulunan Elano, Kewell, Keita ve Caner’in yanı sıra izinli olan Barış Özbek’in antrenmana katılmadığı ifade edildi.Sarı-kırmızılılar, yarın yapacağı antrenmanla Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Previous Post
Next Post

post written by:

0 yorum:

Yorum için teşekkürler.