3 Kasım 2009 Salı

11 Yaşında Dünyanın En Genç Annesi Oldu



11 Yaşında Dünyanın En Genç Annesi Oldu. 3 Kasım 2009

Düğün günü kız bebek dünyaya getiren 11 yaşındaki Bulgar Kordeza Zhelyazkova, dünyanın en genç annesi oldu.

11 yaşında dünyanın en genç annesi ünvanına sahip oldu. Düğün gününde anne olan Bulgar Kordeza Zhelyazkova, bir kız bebek dünyaya getirdi.

Verdiği röportajlarda 'Artık oyuncaklarla oynamayacağım bundan böyle yeni bir oyuncağım var' dediği iddia edilen küçük kızla ilişkiye giren 19 yaşındaki genç babanın da 6 yıl hapis istemiyle yargılandığı bildirildi.

Doğumun hemen sonrasında 19 yaşındaki Jelizko Dimitrov ile evlenmek için klisiye giden küçük anne, anne olmanın, bir bebeğe sahip olmanın çok garip bir duygu olduğunu belirtiyor. Violetta adını verdiği minik bebeğinin çok güzel olduğunu ve artık kendisinin büyümesi gerektiğini söyleyen Kordeza, anne olduğunu ve bundan böyle okula gitmeyeceğini söylüyor.

19 yaşındaki baba ise Kordezayı gördüğünde aşık olduğunu ancak onunla ilişkiye girmeyi ya da bebek sahibi olmayı planlamadığını belirterek, küçük kızın hamile olduğunu öğrendiğinde çok korktuğunu söyledi. 6 yıl hapis cezası ile karşıkarşıya kalan genç baba, Kodeza'yı gördüğünde 15 yaşında olduğunu düşündüğünü ve küçük kızın kendisine yaşını söylemediğini de sözlerine ekledi
Previous Post
Next Post

post written by:

0 yorum:

Yorum için teşekkürler.